ArberH

Joined 23 dhjetor 2017
1.300 bytes added ,  1 vit më parë
Lidhje me linket e jashteme
(Kam shtuar foto)
(Lidhje me linket e jashteme)
Ai është diplomuar në Universitetin e Tiranës, dega “Shkenca Politike” në vitin 2008.
 
Zotëron shumë mirë gjuhën agleze, italiane dhe greke. 
 
<nowiki>*</nowiki>[https://balkanweb.com/a-po-rrezikon-spanja-lufte-civile/<nowiki>]*</nowiki>
 
<nowiki>*</nowiki>[http://www.zhurnal.mk/content/?id=179171463758<nowiki>]*</nowiki>
 
<nowiki>*</nowiki>[http://www.gazetatema.net/2017/08/02/vrasja-per-nje-karikues-faj-i-shoqerise/<nowiki>]*</nowiki>
 
<nowiki>*</nowiki>[https://zeri.info/aktuale/172997/politikanja-serbe-tregon-kur-serbia-do-ta-pranoje-shtetesine-e-kosoves/<nowiki>]*</nowiki>
 
<nowiki>*</nowiki>[http://www.gsh.al/2018/02/12/flet-ambasadori-vatikanit-krishterimi-ka-qene-ne-shqiperi-qe-ne-fillimet-e-veta/<nowiki>]*</nowiki>
 
<nowiki>*</nowiki>[https://www.syri.net/politike/132930/boterori-2022-si-po-kontribuojne-mijera-shqiptare-ne-ngritjen-e-stadiumeve-ne-katar/<nowiki/>*
 
<nowiki>*</nowiki>[[http://www.kohajone.com/tag/arber-hitaj/ <nowiki>http://www.kohajone.com/tag/arber-hitaj/]*</nowiki>]
 
<nowiki>*</nowiki>[http://www.kohajone.com/2017/11/27/ambasadori-i-britanise-se-madhe-ne-tirane-norman-pas-brexit-do-shtojme-pranine-ne-ballkan/<nowiki>]*</nowiki>
 
<nowiki>*</nowiki>[[http://www.un.org.al/news/heads-united-nations-agencies-albania-talk-media <nowiki>http://www.un.org.al/news/heads-united-nations-agencies-albania-talk-media/]*</nowiki>]
 
<nowiki>*</nowiki>[http://opinion.al/tag/arber-hitaj/<nowiki>]*</nowiki>
4

edits