Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Wikimedia CEE Spring 2019 Shqipëria"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
# Vetëm artikujt e listuar në listat e shteteve të CEE Spring do të marrin pikë.
# Artikujt duhet të jetë të paktën 2,000 bajt dhe të kenë të paktën 200 fjalë.
# Artikujt duhet të krijohen mes datave 21 mars dhe 31 majMaj 20182019.
 
==Afati kohor==
Më poshtë gjeni sugjerime rreth afateve kohore për secilin shtet, por nuk është e detyrueshme që të ndiqet patjetër lista si më poshtë, ju mund të shkruani për secilin shtet pa pasur rëndësi se në cilën javë sugjerohet të shkruhet. Listën e artikujve për secilin shtet e gjeni [https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_CEE_Spring_2018/Article_Lists këtu]. Është shumë e rëndësishme për dokumentimin rajonal. Për secilin shtet artikujt janë në anglisht ju lutemi tek lista e pjesëmarrësve shënoni artikullin që do përktheni në gjuhën shqipe.
 
{| class="wikitable" width="76%"
! width = "25%" | Week #
! width = "25%" | Days
! width = "25%" | Communities / Languages
! width = "25%" | Themes
|-
| Week 1 || 21 March – 25 March || Belarus, Macedonia || Politics
|-
| Week 2 || 26 March – 1 April || Republika Srpska, Lithuania || Sports
|-
| Week 3 || 2 April – 8 April || Georgia, Hungary, Kosovo || Food
|-
| Week 4 || 9 April – 15 April || Austria, Serbia, Estonia || Architecture
|-
| Week 5 || 16 April – 22 April || Russia, Croatia || Nature
|-
| Week 6 || 23 April – 29 April || Turkey, Albania || Education
|-
| Week 7 || 30 April – 6 May || Latvia, Poland, Crimean Tatar || History
|-
| Week 8 || 7 May – 13 May || Ukraine, Azerbaijan || Music / Eurovision
|-
| Week 9 || 14 May – 20 May || Romania / Moldova, Bashkortostan || Science
|-
| Week 10 || 21 May – 27 May || Bulgaria, Don Region || Literature
|-
| Week 11 || 28 May – 31 May || Greece, Armenia, Kazakhstan || Culture
|}
 
==Pjesëmarrësit==
*Ju lutem shtoni emrin tuaj ose emrin e përdoruesit në tabelën me poshtë nqs doni të merni pjesë në konkurs dhe plotësoni listën e kontributeve pasi të shtoni apo redaktoni artikujt!
 
{| class="wikitable sortable"
|- align="left"
! style="width: 10%;" | Përdoruesi
! style="width: 70%;" | Artikujt
! style="width: 5%;" | Numri i artikujve
! style="width: 10%;" | Numri i byteve <small> E gjeni te historia e artikullit</small>
! style="width: 5%;" | Shuma e pikëve
 
 
Në ditët e ardhëshme do keni më shumë detaje rreth garës.
 
[[Kategoria:Wikipedia:Wikimedia CEE Spring]]