Dallime mes rishikimeve të "Fushata e parë e Mehmedi II-të në Shqipëri"

v
vNo edit summary
* {{citation|last=Francione|first=Gennaro|year=2003|title=Skenderbeu: Një hero modern|publisher=Shtëpia botuese "Naim Frashëri"|isbn=978-99927-38-75-7}}
* {{citation|last=Franco|first=Demetrio|year=1539|title=Comentario de le cose de' Turchi, et del S. Georgio Scanderbeg, principe d' Epyr|publisher=Altobello Salkato|isbn=9994310429}}
* {{citation|last=Frashëri|first=Kristo |title=Gjergj Kastrioti Skënderbeu: jeta dhe vepra, 1405–1468|url=http://books.google.com/books?id=vwR3PQAACAAJ&dq=kristo+frasheri+skenderbeu&hl=en&ei=vD6aTMPAFoPGlQeau_HZDw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CCsQ6AEwAA|year=2002 |publisher=Botimet Toena|language=Albanian|isbn=9992716274}}
* {{citation|last=Hodgkinson|first=Harry|authorlink=Harry Hodgkinson (writer)|title=Scanderbeg: From Ottoman Captive to Albanian Hero|year=1999|publisher=Centre for Albanian Studies|isbn=9781873928134}}
* {{citation|last=Noli|first=Fan Stilian|year=1947|title=George Castroiti Scanderbeg (1405–1468)|publisher=International Universities Press|oclc=732882}}