Ndryshimi mes inspektimeve të "Xhumanxhi"

38 bytes added ,  1 vit më parë
v
ska përmbledhje të redaktimeve
(SHUMË GJËRA)
v
== Rolet ==
 
* Robin Williams si Alan Parrish, një burrë i bllokuar në Jumanji për 26 vjet
* Robin Williams si Alan Parrish, një burrë i bllokuar në Jumanji për 26 vjet Kirsten Dunst si Judy Shepherd, motra e madhe e Peterit David Alan Grier si Carl Bentley, një punonjës në fabrikën e këpucëve të Samit dhe miku i vjetër i Alanit, i cili më vonë bëhet polic Adam Hann-Byrd si Alani i ri Bonnie Hunt si Sarah Whittle, mike e Alanit e traumatizuar nga Jumanji dhe e shkatërruar nga zhdukja e Alanit Jonathan Hyde si Van Pelt, një gjuetar i madh i gjuetisë nga Jumanji i cili është i vdekur e i vendosur për të gjuajtur Alanin dhe lojtarë të tjerë për t'i parandaluar ata nga fitimi i lojës Hyde gjithashtu portretizon Samuel Parrish, babain e Alanit Bebe Neuwirth si Nora Shepherd, dhe halla e Judy dhe Peterit Bradley Pierce si Peter Shepherd, vëllai më i vogël i Judy James Handy si Exterminator Patricia Clarkson si Carol-Anne Parrish, nëna e Alanit Laura Bell Bundy si Sarah e re Malcolm Stewart si James Shephard, dhe babai i Judy dhe Peterit Annabel Kershaw si Martha Shepherd, nëna e Judy dhe Peterit Gary Joseph Thorup si Billy Jessup, ngacmuesi i Alanit Frank Welker ka bërë efekte speciale të zërit.
*Kirsten Dunst si Judy Shepherd, motra e madhe e Peterit
*David Alan Grier si Carl Bentley, një punonjës në fabrikën e këpucëve të Samit dhe miku i vjetër i Alanit, i cili më vonë bëhet polic
*Adam Hann-Byrd si Alani i ri
*Bonnie Hunt si Sarah Whittle, mike e Alanit e traumatizuar nga Jumanji dhe e shkatërruar nga zhdukja e Alanit
*Jonathan Hyde si Van Pelt, një gjuetar i madh i gjuetisë nga Jumanji i cili është i vdekur e i vendosur për të gjuajtur Alanin dhe lojtarë të tjerë për t'i parandaluar ata nga fitimi i lojës
*Jonathan Hyde gjithashtu luan rolin e Samuel Parrish, babain e Alanit
*Bebe Neuwirth si Nora Shepherd, dhe halla e Judy dhe Peterit
*Bradley Pierce si Peter Shepherd, vëllai më i vogël i Judy
*James Handy si Exterminator
*Patricia Clarkson si Carol-Anne Parrish, nëna e Alanit
*Laura Bell Bundy si Sarah e re
*Malcolm Stewart si James Shephard, dhe babai i Judy dhe Peterit
*Annabel Kershaw si Martha Shepherd, nëna e Judy dhe Peterit
*Gary Joseph Thorup si Billy Jessup, ngacmuesi i Alanit
*Frank Welker ka bërë efekte speciale të zërit.
 
<br />
2

edits