Dallime mes rishikimeve të "Fakulteti i Gjuhëve të Huaja i Universitetit të Tiranës"

Në pjesën pas universitetit në të tre krahët ka një kordon me pemë të ndryshme. Ndërsa pjesa tjetër është e shtruar dhe shërben si parking ditor për automjetet me kapacitet prej 60 vendesh. Midis dy aneve të fakultetit ndodhet një kafe dykatëshe.
Nga ky krah bëhet e mundur hyrja e katërt për në fakultet.
 
Bibloteka e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja ndodhet në krahun e djathtë të Fakultetit në fund te korridorit,kati i dytë,majtas.
 
Ajo ndahet ne dy salla,salla Argjiro (ne krahun e djathtë) dhe salla Rozafa (ne krahun e majtë).
 
Në sallen Rozafa dominojnë gjuhë si: Frengjisht,Gjermanisht,Shqip dhe Greqisht.
 
E gjithë salla perbehet nga 27 seksione te mëdha me rreth 168 rafte,ku në varësi te rrymës bëhet grupimi i tyre në rafte.Disa nga zhanërat që dominojnë në bibliotek janë Letërsia Shkencore,Letërsia Artistike,Fjalorët dhe Enciklopeditë.Bibloteka ka një hapsirë goxha të madhe,në qendrën e saj ndodhen tavolinat dhe kompjuterat për kerkime shkencore.
 
== Përshkrimi==
Anonymous user