Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Vërejtje e Ankesa"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqja u zëvendësua me '{{administrata}} Në këtë faqe mund të shtroni '''ankesat''' që keni mbi ambientin e punës dhe çështje teknike të cilat doni të merren parasysh nga Wikipedia...')
Etiketat: Zëvendësuar përpunim burimi 2017
Etiketa: përpunim burimi 2017
[[Skeda:Documents icon.svg|frameless|djathtas|90 px|link=]]
{{administrata}}
<div style="text-align: center;"><big>'''Mirësevini në Zyrën e Ankesave!'''</big></div>
<includeonly>__NEWSECTIONLINK__</includeonly>
Kjo është hapësira virtuale dedikuar vërejtjeve apo ankesave të ndryshme që mund të keni të cilat nuk janë aq gjithëpërfshirëse sa për të qenë te Kuvendi.
 
Para se të depozitosh një ankesë, lexo më parë ankesat e kaluara që të shohësh nëse është depozituar më parë nga dikush tjetër.
Në këtë faqe mund të shtroni '''ankesat''' që keni mbi ambientin e punës dhe çështje teknike të cilat doni të merren parasysh nga [[Wikipedia:Administruesit|administruesit]]. Ju lutem, nëse keni ankesë për një faqe ose për një përdorues vendosni edhe një lidhje tek faqja në fjalë. Gjithashtu firmosni ankesën duke përdorur <nowiki>~~~~</nowiki>.
 
Mos harroni të nënshkruani në fund!
 
Për të ruajtur sadopak rendin, gjatë diskutimit kini parasysh këto rregulla:
#Parashtrojini ankesat e ndryshme më vete.
#Diskutuesi i parë fillon në krye të rreshtit. Përgjigjet vijojnë me : të cilat e largojnë rreshtin djathtas. Përgjigjja tjetër vijon me dy :: dhe kështu me radhë deri sa të bëhen pesë përgjigje (:::::). I gjashti vazhdon në krye të rreshtit pa dy pikat.
#Çdo diskutim e përgjigje duhet të nëshkruhet jo me emër por me shenjën <nowiki> - ~~~~</nowiki> dhe atë menjëherë pas shkrimit e jo në rresht më vete.
<br>
''Nëse ankesës suaj nuk i është përgjigjur asnjë administrator për 3 ditë ju lutemi të thërrisni një administrator personalisht nga [[Speciale:Listusers/sysop|këtu]].''
 
''If you don't understand Albanian, please ask for assistance [[Wikipedia:Ambasadat|here]].''
 
{{administrata}}
 
*[[/Arkivi 1]]