Joni

516 bytes removed ,  14 vjet më parë
joni
 
joni
==Projekte==
[[Projekti i shteteve]] eshte nje projekt qe ka per synim te krijoje faqe ne wikipedian shqiptare per cdo shtet te vecante me nje dizajn dhe faqosje te ngjashme. Aktualisht dizajni dhe mundesia per informacion ne cdo shtet nuk eshte shume e bukur dhe eshte e kufizuar, dizajni i ri i kopjuar nga wikipedia anglisht per mendimin tim eshte me mire. Vizitoni [[Projekti i shteteve|Faqen e Projektit te Shteteve]] per me shume informacion se si mund te ndihmoni ne kete projekt!
 
Shkruani - Shkruani - Shkruani!
 
==Kontakt==
Anonymous user