Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Olsi"

rq : without Redaktor
Etiketa: përpunim burimi 2017
(rq : without Redaktor)
Etiketa: përpunim burimi 2017
 
Ky është një mesazh gjysmë i automatizuar për të verifikuar dëshirën tuaj për të vepruar si ambasador i Wikipedia-s shqip në lidhje me gjuhët që keni zgjedhur te faqja [[Wikipedia:Ambasadat]]. Faqja në fjalë do të pësojë së shpejti disa ndryshime në organizim si pjesë e programit standardizues ndërwiki të ndërmarrë nga unë. Modeli përfundimtar i saj do të jetë i ngjashëm me faqen [https://sq.wikiquote.org/wiki/Wikiquote:Ambasadat këtu]. Të lutem, lexo me kujdes hyrjen te faqja në fjalë dhe përgjigju poshtë këtij mesazhi nëse dëshiron të vazhdosh të jesh ambasador, dhe nëse po, përcakto gjuhët. Një mungesë e përgjigjes tënde për më shumë se 1 javë nga data e dërgimit të mesazhit do të nënkuptojë refuzimin e detyrës së ambasadorit. Kini parasysh se mesazhi në fjalë vlen vetëm për ambasadorët e parë që do të mbarten në versionin e ri të faqes nga faqja aktuale. Pasi ndryshimet të kenë përfunduar çdokush mund të shtojë dhe heqë lirisht emrin e tij nga lista e ambasadorëve. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 21 maj 2019 18:23 (CEST)
 
== Former of ==
Hello Olsi, Thank you once again for having granted me my rights. Could you remove the right "Redaktor" whose associated rights are already contained in the "Reviewer" right, please? Thanks in advance and good w-e. —[[Përdoruesi:Eihel|Eihel]] ([[Përdoruesi diskutim:Eihel|diskutimet]]) 27 korrik 2019 09:24 (CEST)