Dallime mes rishikimeve të "Boris Jellcin"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: Boris Jelcin Was a Soviet and Russian politician who served as the first President of the Russian Federation from 1991 to 1999. A member of the Communist Party of the Soviet Union fro...)
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
 
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
Boris Jelcin
ishte një politikan sovjetik dhe rus, i cili shërbeu si Presidenti i parë i Federatës Ruse nga viti 1991 deri në vitin 1999. Anëtar i Partisë Komuniste të Bashkimit Sovjetik nga viti 1961 deri në 1990, ai më vonë ishte i pavarur politik, gjatë së cilës kohë ai ishte ideologjik i harmonizuar me liberalizmin dhe nacionalizmin rus.
Was a Soviet and Russian politician who served as the first President of the Russian Federation from 1991 to 1999. A member of the Communist Party of the Soviet Union from 1961 to 1990, he later stood as a political independent, during which time he was ideologically aligned with liberalism and Russian nationalism.
Anonymous user