Ndryshimi mes inspektimeve të "Pushtimi sovjetik i Letonisë në 1940"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
* Zalts, Alberts, editor, [http://latvians.com/en/Reading/LatvianEconomicReview/018-No2-April-1940-Munters.php ''Latvian Economic Review, No. 2 (18), April 1940''], Riga: Latvian Chamber of Commerce and Industry, 1940
* Švābe, Arveds, [http://latvians.com/en/Reading/TheStoryOfLatvia/SoLatvia-01-chap.php ''The Story of Latvia – A Historical Survey''], Stockholm: Latvian National Foundation, 1949
 
== Referenca ==
 
== Linqe të jashtme ==
 
* [http://www.occupationmuseum.lv/ Muzeu i okupimit të Letonisë]
* [http://www.lettia.lv/en/articles/article00006.php Pasqyrë e mizorive sovjetike] gjatë okupimit të Letonisë nga Sovjetikët në vitet 1940-1941
* [https://web.archive.org/web/20070408194722/http://centropa.org/reports.asp?rep=HR&ID=6874&TypeID=0 Raportet e Centropa, Letoni, 1 korrik 1941, nga Frank Gordon]
* [http://latvians.com/en/Reading/TheseNamesAccuse/ThNA-12-Appendix-5.php Vilis Lācis shënim i shkruar me dorë (faksi dhe përkthimi) duke deportuar gjeneralin Jānis Balodis dhe familjen]
 
== Referenca ==
[[Kategoria:Republika Sovjetike Socialiste Letoneze]]
[[Kategoria:Vitet 1940 në Evropë]]