Ndryshimi mes inspektimeve të "Gjuha japoneze"

Shpëtim i burimeve 1 dhe etiketim 0 si të prishura.) #IABot (v2.0
v ((via JWB))
(Shpëtim i burimeve 1 dhe etiketim 0 si të prishura.) #IABot (v2.0)
* [http://dictionary.laborlawtalk.com/Dialects_of_Japanese_language dictionary.laborlawtalk.com] (në anglisht)
* [http://brng.jp/50renshuu.pdf Gjuha japoneze alfabet fletore (PDF)]
* [https://web.archive.org/web/20090202181422/http://www.shotokai.com.br/akser-curso-de-japones.html AKSER Brasil - Gjuha japoneze - Let´s Learn Japanese in Videos]
 
[[Kategoria:Gjuhë|Japonisht]]