Dallime mes rishikimeve të "Mbretëria e Inkëve"

Shpëtim i burimeve 2 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
No edit summary
(Shpëtim i burimeve 2 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
* [http://red-coral.net/Pach.html "The Sacred Hymns of Pachacutec"]
* [http://www.pbs.org/wgbh/nova/peru/ Incan Ice Mummies]
* [https://web.archive.org/web/20070305220022/http://philtar.ucsm.ac.uk/encyclopedia/latam/inca.html Incan Religion]
* [http://www.loc.gov/today/cyberlc/feature_wdesc.php?rec=3839 Engineering in the Andes Mountains]
* [https://web.archive.org/web/20110725193957/http://www.concharto.org/search/eventsearch.htm?_what=%22inca+empire%22&_maptype=1 A Map and Timeline]
 
{{Kultura Parakolumbiane}}