Dallime mes rishikimeve të "Pyjet e Vjenës"

Shpëtim i burimeve 6 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0
(përmirësime teknike duke përdorur AWB)
(Shpëtim i burimeve 6 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
== Lidhje të jashtme ==
* <span><span>[[File:Commons-logo.svg|lidhje=|alt=|16x16px]]</span></span><span></span><span> Mediat e lidhura me </span>[[c:Category:Wienerwald|Wienerwald]]<span> në Wikimedia Commons</span>
* [https://web.archive.org/web/20060222223451/http://www.biosphaerenparks.at/biosphaerenparks/index_engl.cfm Austriake Të Rezervave Të Biosferës]
* [https://web.archive.org/web/20060406215254/http://geoimages.berkeley.edu/wwp306/html/ClemensPfeiffer.html 360°x180° panoramike imazh të Wienerwald (QuickTime e nevojshme)]
 
=== Lidhjet në gjuhën Gjermane ===
* [http://www.bpww.at/ Biosferës Park Wienerwald]
* (Gjermanisht)—[https://web.archive.org/web/20041024234224/http://www.naturparke.at/index2.html?foehren/home%2Fhome.html Parkut natyror të Föhrenberge]
* (Gjermanisht)—[https://web.archive.org/web/20041016083716/http://www.naturparke.at/sparbach/home.html Parkut Natyror Sparbach]
* (Gjermanisht)—[http://www.purkersdorf-online.at/naturpark/ Parkut natyror të Sandstein-Wienerwald]
* (Gjermanisht)—[https://web.archive.org/web/20040904085916/http://www.netzwerk-wienerwald.at/ Rrjeti Wienerwald]
* (Gjermanisht)—[https://web.archive.org/web/20080320044738/http://www.salamandra.at/wienerwald/ Wienerwald (Vjenë Pyll) — Flora + Fauna]