Ndryshimi mes inspektimeve të "Përkujtimorja e paqes në Hiroshima"

Shpëtim i burimeve 1 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0
Etiketa: përpunim burimi 2017
(Shpëtim i burimeve 1 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
* [http://news.bbc.co.uk/1/shared/spl/hi/pop_ups/05/asia_pac_hiroshima_then_and_now/html/1.stm Trade Promotion Hall]
* [http://whc.unesco.org/sites/775.htm Official UNESCO page]
* [https://web.archive.org/web/20051203152535/http://www.city.hiroshima.jp/image/dome10.gif Picture of the building before the bombing]
* [http://www.democracynow.org/2010/8/6/us_attending_hiroshima_memorial_enormously_important U.S. Attending 2010 Hiroshima Memorial] - video report by ''Democracy Now!''
* [http://www.webviewcams.com/asia/hiroshima/hiroshima-peace-memorial Hiroshima Peace Memorial webcam] showing Atomic Bomb Dome.