Dallime mes rishikimeve të "Republika Çeke"

Shpëtim i burimeve 2 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0
v
(Shpëtim i burimeve 2 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
* Qeveria : [http://www.vlada.cz/1250/eng/aktuality.htm Government website],
* Kryetari : [http://www.hrad.cz/ Presidential website] (anglisht)
* Parlamenti : [https://web.archive.org/web/20050426084643/http://www.psp.cz/cgi-bin/eng/ Chamber of Deputies website] (anglisht)
* Ministria :
* [http://www.senat.cz/index-eng.php Senate website] (anglisht)
* [http://prague.tv/ Prague TV]
* [http://radio.cz/en/ Radio Prague]
* [https://web.archive.org/web/20120103092620/http://www.czech.cz/ Czech.cz] -
* [http://www.czechtourism.com/index.php?lang=3 CzechTourism]
*[[:en:Transport in the Czech Republic]]