Ndryshimi mes inspektimeve të "Sudani i Jugut"

Shpëtim i burimeve 2 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0
Etiketa: përpunim burimi 2017
(Shpëtim i burimeve 2 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
 
== Politika ==
== Lidhje të jashtme ==
* [httphttps://wwwweb.archive.org/web/20071217130656/http://goss.org/ Government of Southern Sudan]
* [https://archive.is/20120529192511/www.gossmission.org/goss/ Government of Southern Sudan – USA and UN Mission]
* [httphttps://wwwweb.archive.org/web/20110202102835/http://goss-london.com/ Government of Southern Sudan – UK Mission]
* [http://www.sslagoss.org/ Southern Sudan Legislative Assembly]