Ndryshimi mes inspektimeve të "Ali pashë Gucia"

v
→‎Referime: Referenca -> Referime duke përdorur AWB
v (Mbrojtur "Ali Pashë Gucia": Faqe me trafik të lartë ([Redaktimi=Lejo vetëm administatorët] (skadon me 5 janar 2020 02:40 (UTC)) [Zhvendosja=Lejo vetëm administatorët] (skadon me 5 janar 2020 02:40 (UTC))))
v (→‎Referime: Referenca -> Referime duke përdorur AWB)
Më 29 nëntor 1887 iu bë një pritë nga Adem Guska në Grykë të Rugovës të organizuar nga ish-bashkëluftëtari i tij [[Haxhi Zeka]], prit të cilës i mbijetoi, por vdiq më pas më 5 mars 1888.<ref>Haus-, Hof- und Staatsarchiv, PA XXXVIII, Karton 263, Prizren më 5 dhjetor 1887, fq 4-5, si dhe HHStA, PA XXXVIII, Karton 270, Prizreni më 5 mars 1888, fq 7 dhe atij të 16 mars 1888, fq 5.</ref> Burime të tjera pohojnë se u vra nga rugovasi Haxhi Meta, shprehimisht njeri i Haxhi Zekës, më 1307 h. Malije (1892/93) në çarshi të Pejës.<ref>{{Cite web|url=https://books.google.al/books?id=e6TiAAAAMAAJ&q=Haxhi+Zeka&dq=Haxhi+Zeka&hl=en&sa=X&ved=0ahUKEwj7s_O5rbLcAhXNLlAKHQRXAWEQ6AEISTAG|title=Gjurmime albanologjike: Seria e shkencave historike, Volume 17|date=1988|publisher=Instituti Albanologjik|__cpLocation=Prishtinë|page=140}}</ref>
 
==ReferencaReferime==
{{reflist|2}}