Ndryshimi mes inspektimeve të "Hristijan Mickoski"

Lidhje të jashtme të shpëtuara: 2 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0
v
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 2 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0)
'''Hristijan Mickoski''' ([[Gjuha maqedonase|Maqedonisht]]: Христијан Мицкоски) është një politikan maqedonas dhe udhëheqës i partisë konservatore [[VMRO-DPMNE]] që nga dhjetori 2017.<ref>[https://www.evropaelire.org/a/28935839.html Hristijan Mickoski – lider i ri i VMRO-DPMNE-së] 24 dhjetor, 2017. Marrë 3 Janar 2018.</ref>
 
Mickoski u lind më 29 shtator 1977 në [[Shkupi|Shkup]], [[Republika Socialiste Federative e Jugosllavisë|RSFJ]].<ref>[http://ina-online.net/kush-eshte-hristijan-mickoski-kandidati-vetem-qe-te-behet-lider-vmro-dpmne/ Kush është Hristijan Mickovski?] {{Webarchive|url=https://web.archive.org/web/20171228005939/http://ina-online.net/kush-eshte-hristijan-mickoski-kandidati-vetem-qe-te-behet-lider-vmro-dpmne/ |date=28 dhjetor 2017 }} (Biografi e shkurtër) 22 Dhjetor 2017. Marrë 3 Janar 2018.</ref> Ai është presidenti i [[ELEM]]-it, ndërmarrja shtetërore e prodhimit të energjisë elektrike. Ai është [[Doktor i Filozofisë]] dhe një profesor i asociuar në Fakultetin e Makinerisë në [[Universiteti Kirili dhe Metodi|Ss. Universiteti Kiril dhe Metodi i Shkupit]].<ref>[https://www.mf.edu.mk/mk/content/%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BD Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Машински факултет - Скопје.]</ref><ref>[{{Cite web |url=http://republika.mk/805464 |title=Христијан Мицкоски е нов генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ] |accessdate=3 janar 2018 |archiveurl=https://web.archive.org/web/20180103021532/http://republika.mk/805464 |archivedate=3 janar 2018 |url-status=dead }}</ref>
 
== Burimet ==