Ndryshimi mes inspektimeve të "Kur po xhirohej një film"

 
== Përmbajtja ==
Filmi trajton një temë të rëndësishme sociale në lidhje me familjen. Një film i ri po xhirohet në një qytet të vogël. Aktorët janë një grup fëmijësh. Genti i vogël është nën stress sepse prindërit e tij Liljana dhe Kujtimi janë ndarë për shkak të qëndrimit mikroborgjez të Kujtimit kundrejt Liljanës.
 
== Shih edhe ==
Anonymous user