Hape menynë kryesore

Changes

v
→‎Referimet: Referencat -> Referimet duke përdorur AWB
Kissinger ka dhënë mbështetjen bombardimit të [[Kamboxhia]]s gjatë viteve 1969-1970. Për kontributet e mëdha për zgjidhjen e problemit të [[Vietnami]]t, në vitin 1973 Kissingerit ishte dhënë [[Çmimi Nobel]] për Paqe. Në vitin 1979 e kontriboi fillimin e marrëdhënieve midis [[Egjipti]]t dhe [[Izraeli]]t me metodën e ashtuquajtur "Shuffle Diplomacy".<ref name=gjeneruar_automatikisht1 />
 
== ReferencatReferimet ==
{{ref}}