Ndryshimi mes inspektimeve të "Presidenca e Kosovës"

v
→‎Referime: Referencat -> Referimet duke përdorur AWB
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
v (→‎Referime: Referencat -> Referimet duke përdorur AWB)
(2) mundësinë e komuniteteve për të komentuar në një fazë të hershme nismat legjislative dhe politike, të cilat mund të përgatiten nga Qeveria, për të sugjeruar nisma të tilla dhe për të kërkuar që pikëpamjet e tyre të përfshihen në projektet dhe programet përkatëse;
(3) çdo përgjegjësi a funksion tjetër, në pajtim me ligjin.<ref>http://www.president-ksgov.net/sq/presidenca</ref>
==ReferencaReferime==