Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e Shqipërisë"

Lidhje të jashtme të shpëtuara: 4 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0
No edit summary
Etiketat: Përpunim pamor Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 4 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0)
*[http://juridiksi.e-monsite.com/faqe/legjislacion/kushtetuta-e-rsh/ Kushtetutat shqiptare]
*[http://www.ipls.org/ Instituti për Studime Publike dhe Ligjore]
*[https://web.archive.org/web/20070219112452/http://www.ipls.org/services/constitution/draft93/shqip/index.html Projekt për Kushtetutën e Shqipërisë (1993)]
*[https://web.archive.org/web/20061210063051/http://www.oefre.unibe.ch/law/icl/al00t___.html Kushtetuta e Shqipërisë (1991)] anglisht
*[https://web.archive.org/web/20061110051503/http://www.dsg.unito.it/dircost/ALBANIA%201928.htm Kushtetuta e Mbretërisë Shqiptare (1928)] frëngjisht
*[https://web.archive.org/web/20060510140816/http://www.dsg.unito.it/dircost/ALBANIA%201925.htm Kushtetuta e Republikës Shqiptare (1925)] frëngjisht
 
[[Kategoria:Shqipëri]]