Ndryshimi mes inspektimeve të "Martin Luther King"

Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0
(Shpëtim i burimeve 6 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0)
* [http://www.youtube.com/watch?v=TAYITODNvlM YouTube clip of "How Long? Not Long!" speech]
* [http://www.youtube.com/watch?v=o0FiCxZKuv8&feature=related YouTube clip of "Mountaintop" speech]
* [https://web.archive.org/web/20100407151205/http://mlk-kpp01.stanford.edu/index.php/encyclopedia/multimedia_contents King Institute Encyclopedia multimedia]
 
[[Kategoria:Aktivistë]]