Dallime mes rishikimeve të "Trupat Mbrojtëse të Kosovës"

Lidhje të jashtme të shpëtuara: 2 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0
(Shpëtim i burimeve 1 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 2 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0)
== Lidhje të jashtme ==
*[https://web.archive.org/web/20080724200830/http://www.tmk-ks.org/ Trupat e Mbrojtjes së Kosovës]
*[https://web.archive.org/web/20070109135142/http://www.ks-gov.net/pm/?menuid=11&subid=195&lingo=1 Faqja zyrtare e Kryeministrit të Kosovës]
*[https://web.archive.org/web/20110605010556/http://video.google.com/videoplay?docid=8461914764376126852&q=albania Paradat e TMK-së - Video (kohëzgjatja 1 orë)]
 
{{SistemishtetrorKSH|Kushtetuta}}