Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Euriditi"

Etiketa: përpunim burimi 2017
 
Shënim: Mbase ka ardhur koha t'i bësh një arkivim faqes tënde të diskutimeve. :) - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 7 tetor 2019 17:00 (CEST)
:: Përshendetje {{ping|Klein Muçi}}! Kryesisht jane perdorues qe heqin permbajtje ose krijojne artikuj me shprehje pa permbajtje. Por do ta kem parasysh, te falenderoj! --'''[[Përdoruesi:Euriditi|<font style="text-shadow:#000 0.1em 0.1em 0.1em; background: #C44747; color:white;l">&nbsp;Euriditi&nbsp;</font>]]''' 7 tetor 2019 17:03 (CEST)
:: E vërtetë. Thjesht ta thashë me shpresën se mund të ndihmoj pasi dhe unë bllokoja pa arsyetim më parë, duke menduar që shkelja e bërë është e vetëmjaftueshme, derisa u gjenda përpara situatës që më duhej të bllokoja dikë e s'isha më i sigurt nëse e kisha bllokuar më parë e nëse po, për çfarë e m'u desh të shikoja tërë kontributet e tij për të kuptuar si ishte puna. Që aty vendosa t'i vija arsyet. :P Bëhet fjalë për rastin e vandalizimit të faqeve të përvjetorëve, nëse e ke parasysh si rast këto kohë. Vazhdimisht përmbajtja zëvendësohet me tituj nga Rrëfenjat e Perimeve, shpeshherë dhe nga përdorues të ndryshëm. S'e kuptoj shumë si vandalizëm, që të jem i sinqertë. - 7 tetor 2019 17:12 (CEST)