Sejko

Joined 2 korrik 2019
ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: Kur i thua dikujt 10 here i them qe filologjia dhe antropologjia jane dy dege, dhjete here nuk e kupton. Dhjete here qe referenca e mire, WP:RS, eshte ajo qe ndihmon cilesisht, prape m...)
 
Kur i thua dikujt 10 here i them qe filologjia dhe antropologjia jane dy dege, dhe dhjete here nuk e kupton. Dhjete here qe referenca e mire, WP:RS, eshte ajo qe ndihmon cilesisht, prape me bajgat e katundit do te loze sheeptari. Atehere me gdhe po merresh, biri im.
992

edits