Dallime mes rishikimeve të "Domen publik"

121 bytes added ,  14 vjet më parë
v
v
Fotografit te cilat i nxjerrim shpeshëhere nga interneti, i takojn dikujt, andaj duhet te citohet revista apo Fotoreporteri i cili e ka realizuar foton, por edhe me kete nuk mjafton nese autori ështe ende gjallë, andaj duhet kerkur leje nga autori për përdorimin e saj.
==Shqfaqjet publike në teritoret shqiptare==
Sipas ligjit shqiptarë (Republikës së Shqipërisë) kopje e filmit është një objekt material, në të cilin prodhimi ka marrë një formë të fiksuar me njërën prej teknikave të njohura dhe që [[producenti]] e ka materializuar për herë të parë<ref>[http://www.nationalfilmcenter.gov.al/juridik.asp.QKK-Ligji për kinematografi, neni 2], në internet prill 2007</ref>.
 
 
==Shiko dhe këtë==