Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Arkiv"

ska përmbledhje të redaktimeve
{| class="wikitable sortable" style="text-align: center; width: 100%; background:FFF;"
|-
! #{{abbr|N|Numri i kandidaturës}} !! Përdoruesi !! NHera !! {{Abbr|Nga të tjerë|Kandidatura u propozua nga përdorues të tjerë}} !! {{Abbr|Vetjake|Kandidatura u propozua nga kandidati}} !! Data e hapjes !! Data e mbylljes !! {{abbr|Votat|Shuma e votave për dhe kundër}} !! {{abbr|Për|Shuma e votave për}} !! {{abbr|Kundër|Shuma e votave kundër}} !! {{abbr|% për|Përqindja e votave për}} !! Përfundimi !! {{abbr|Në detyrë|Përdoruesi është ende një administrator}}
|- bgcolor=#f5fff5
| 1 || [[Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Joni|Joni]] || I || || ✗ || 13 mars 2005 || 20 mars 2005 || 1 || 1 || 0 || 100% || miratim ||