Ndryshimi mes inspektimeve të "Kategoria:Gabime CS1: Formatimi"

ska përmbledhje të redaktimeve
v (Mbrojtur "Kategoria:Gabime CS1: formatimi": Faqe teknike ([Redaktimi=Lejohet vetëm për administratorët] (i pacaktuar) [Zhvendosja=Lejohet vetëm për administratorët] (i pacaktuar)))
Etiketa: përpunim burimi 2017
Kjo është kategoria dedikuar artikujve me probleme në lidhje me formatimin te disa parametra të caktuar. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli CS1. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, rregulloni gabimet duke ndjekur këshillat e shpjeguara te [[Ndihmë:Gabimet CS1]]. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.
 
[[Kategoria:Gabime CS1]]