Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Kuvendi"

Etiketa: përpunim burimi 2017
Etiketa: përpunim burimi 2017
 
Ju faleminderit! – [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 2 nëntor 2019 10:57 (CET)
:{{@|Βατο}} pyeta në një grup në ''Facebook'' dedikuar gjuhës shqipe për temën në fjalë dhe propozimi i vetëm që më erdhi ishte i tillë: Të vendosen në formën ''Faqe me burime në gjuhën X''. Kjo e bën shumë më të lehtë përshtatjen në shqip. Sigurisht, na hap ca punë për të ushtruar ndryshimin te të gjitha kategoritë më sipër por...
 
:Gjithashtu, sido që të veprojmë, duhet të hetojmë fare pak te artikujt dedikuar gjuhëve për gjuhët më të panjohura, vetëm paragrafin e parë, për të kuptuar ca më shumë për gjuhën dhe sidomos për shqiptimin e saj, në mënyrë që të bëjmë përshtatjen. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 3 nëntor 2019 17:59 (CET)
 
== Statistika mbi gjuhët e burimeve të përdorura në Wikipedia-n shqip ==