Hape menynë kryesore

Changes

v
U kthyen ndryshimet e 185.190.132.140 (diskutimet) në versionin e fundit nga Klein Muçi.
{{Duke punuar|Klein Muçi}}
{{Me pak fjalfjalë|Këtu tregohet si mund të rregullohen gabimet që shfaqen gjatë procesit të referimit.}}
 
Kjo faqe përshkruan mesazhet e gabimeve të raportuara nga moduli CS1 (moduli përgjegjës për procesin e referimit), kuptimin e tyre dhe si këto gabime mund të rregullohen nga redaktuesit.