Ndryshimi mes inspektimeve të "F.C. Internazionale Milano"

v
Më 6 qershor 2016, [[Suning Holdings Group]] (përmes një kompanie anësore me qendër në Luksemburg, Great Horizon S.á rl) një kompani në pronësi të [[Zhang Jindong]], bashkëthemelues dhe kryetar i [[Suning Commerce Group]], fitoi një shumicë të aksioneve të Interit nga konsorciumi International Sports Capital S.p.A. i Thohir dhe pjesët e mbetura të familjes Internazionale Holding S.r.l. të Morattit.<ref>{{cite web|url=http://www.inter.it/en/news/53171|title=Suning Holdings Group acquires majority stake of FC Internazionale Milano S.p.A.|trans-title=Suning Holdings Group fiton shumicën e aksioneve të FC Internazionale Milano S.p.A.|publisher=F.C. Internazionale Milano|language=en|date=6 qershor 2016|access-date=6 qershor 2016|archive-url=https://web.archive.org/web/20160609205104/http://www.inter.it/en/news/53171|archive-date=9 qershor 2016|url-status=}}</ref> Sipas regjistrimeve të ndryshme, investimi i përgjithshëm nga Suning ishte rreth 270 milion €.<ref>{{cite web|url=https://www.reuters.com/article/us-soccer-inter-milan-suning-idUSKCN0YR03T|title=China's Suning buying majority stake in Inter Milan for $307&nbsp;million|trans-title=Suning i Kinën blen shumicën e aksioneve të Interit për 307 milion $|agency=Reuters|language=en|date=5 qershor 2016|access-date=24 korrik 2017|archive-url=https://web.archive.org/web/20170819104742/http://www.reuters.com/article/us-soccer-inter-milan-suning-idUSKCN0YR03T|archive-date=19 gusht 2017|url-status=}}</ref> Marrëveshja u miratua nga një mbledhje e jashtëzakonshme e përgjithshme në 28 qershor 2016, nga e cila Suning Holdings Group kishte fituar një 68.55% të aksioneve në klub.<ref>{{cite web|url=http://www.inter.it/it/news/74087/assemblea-degli-azionisti-di-f-c-internazionale-milano|title=Assemblea degli Azionisti di FC Internazionale Milano|trans-title=Takimi i aksionerëve të FC Internazionale Milano|publisher=F.C. Internazionale Milano|language=en|date=28 qershor 2017|access-date=11 korrik 2017|archive-url=https://web.archive.org/web/20170808194955/http://www.inter.it/it/news/74087/assemblea-degli-azionisti-di-f-c-internazionale-milano|archive-date=8 gusht 2017|url-status=}}</ref>
 
==Ngjyrat, Fanellafanella dhe Stema stema==
[[Skeda:R20.JPG|thumb|djathtas|200px|Fanella karakteristike e Interit është fanella me vija blu dhe të zeza. Kjo fanellë është e legjendës [[Álvaro Recoba]] me numër 20.]]
Një nga themeluesit e Interit ishte një piktor mei emrinquajtur Giorgio Muggiani., Aii cili kishte sipërgjegjësinë detyrëpër modelin e krijontestemës stemën e parë të ''Zikaltërve''Interit në vitin 1908. Modeli i parë ka pasur shkronjat "FCIM" në qëndër mes disa vizave që formuan stemën e klubit. Disa elemente themelorebazikestemësmodelit parë kanëvazhdojnë ngelurende të qëndrojnë edhe pse stema është modifikuar disa herë ndër vite. Që nga sezoni 1999–2000, stema origjinale e klubit u zvogëluastemënpërmasa, për t'i dhënë hapsirë vendosjes së emrit të klubit në pjesën e sotmesipërme dhe kavitin e themelimit në pjesën e Interiposhtme.
 
Inter që nga krijimi në vitin 1908 e deri tani, ka përdorur fanella me vija të zeza dhe blu.<ref name=ninteenzeroeight>{{cite news|url=http://www.corriere.it/vivimilano/speciali/inter/index.shtml|work=ViviMilano.it|title=9 marzo 1908, 43 milanisti fondano l'Inter|accessdate=24 qershor 2007}}</ref> Ata zgjodhën ngjyrën e zezë për të përfaqësuar natën dhe ngjyrën blu për të përfaqësuar qiellin. Perveç një periudhe në [[Lufta e Dytë Botërore|Luftën e Dytë Botërore]] që Inter i braktisi këto dy ngjyra, nuk ka pasur ndonjë periudhë tjetër kohore që Inter i la këto ngjyra.<ref name="autogenerated1">{{cite news|url=http://www.footballderbies.com/honours/index.php?id=30|work=FootballDerbies.com|title=AC Milan vs. Inter Milan|accessdate=25 korrik 2007|archive-url=https://web.archive.org/web/20110913000901/http://www.footballderbies.com/honours/index.php?id=30|archive-date=13 shtator 2011|url-status=dead}}</ref> Në vitin 2008, Inter festoi 100 vjetorin e tyre me një kryq të kuq në fanellen e tyre. Kryqi kujton flamurin e qytetit të tyre [[Milano]], dhe ata vazhdojnë të përdorin këtë model në fanellen e tyre të tretë.<ref>{{cite news|url=http://emeroteca.coni.it/?q=node/6&f=822&p=1 |title=Emeroteca Coni |work=Emeroteca.coni.it |date= |accessdate=7 janar 2013}}</ref><ref name="ambrosianacolours">{{cite news|url=http://www.toffs.com/icat/ambrosiana|work=Toffs.com|title=Ambrosiana S.S 1928|date=24 June 2007}}</ref>