Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Faqja e përdoruesit"

 
==SEJMEN GJOKOLI==
:''Vini re: "''Juaj''" në këtë kontekst do të thotë në lidhje me ty, mirëpo nuk të përket ty.''
U lind në Zhulat të Gjirokastrës më 18 Gusht 1954.
; Nënfaqet : Ju mund të krijoni nënfaqe tuaja të ''faqes Përdoruesi'' dhe të ''Përdoruesi diskutim''. Për të shtuar një nënfaqe të re, kjo është sintaksa se si duhet të vendosen nën nivelet:
 
:<code>Përdoruesi:Emri_Juaj_në_WikipediSejmen_Gjokoli_në_Wikipedi/nënfaqja</code>
 
:[[Special:Mypage/nënfaqe|Sa për demostrim ky link ju dërgon në /nënfaqen tuaj]]