Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Faqja e përdoruesit"

v
U kthyen ndryshimet e Sejmen Gjokoli (diskutimet) në versionin e fundit nga 79.106.141.37.
v (U kthyen ndryshimet e Sejmen Gjokoli (diskutimet) në versionin e fundit nga 79.106.141.37.)
Etiketa: Rollback
'''Faqet e përdoruesit''' janë faqet në [[Wikipedia:Hapësira|hapësirat]] Përdoruesi dhe Përdoruesit diskutim, dhe janë të dobishme për të ndimuar dhe organizuar punën që përdoruesit bëjnë në Wikipedia, dhe duke lehtësuar bashkëveprimin dhe shkëmbimin mes përdoruesve. Faqet e përdoruesve kryesisht janë për diskutim ndërpersonale, njoftime, testime dhe hartime të skicave/drafteve, dhe në qoftë se dëshironi, mund të shtohet përmbajtje e kufizuar autobiografike dhe personale.
 
==Terminologjia dhe vendi i faqeve==
==SEJMEN GJOKOLI==
:''Vini re: "''Juaj''" në këtë kontekst do të thotë në lidhje me ty, mirëpo nuk të përket ty.''
U lind në Zhulat të Gjirokastrës më 18 Gusht 1954.
U diplomua në Universitetin e Tiranës me titullin “Inxhinier Miniere”.
U diplomua në Master Profesional “Menaxhim Arti”.
Ka botuar qysh në rininë e hershme në të përditshmet e kohës poezi e publicistikë.
Ka krijuar mjaft tekste këngësh dhe është bashkëpunëtor me kompozitorë e grupe të ndryshme polifonike.
Ka botuar përmbledhjen me publicistikë “Shpirti që rron” - 2003 , vëllimin poetik “Prush e valë” - 2013, si dhe vëllimin me publicistikë e portrete “Gurë trashëgimie” - 2015.
Drejton Qendrën Kulturore “Aulona”, “Aulona Inter Folk Festival” dhe Folk Grup “Bilbili”, Vlorë.
Është vlerësuar nga Shoqata Kombëtare “Labëria” me titullin “Personalitet i shquar i Labërisë”.
Është dekoruar nga Presidenti i Republikës me Urdhrin “Naim Frashëri”.
Vëllimi me poezi “Pikoj këngë” është botimi më i ri i autorit.
 
; Faqja Përdoruesi : Faqja juaj e përdoruesit ka një emër si për shembull: Përdoruesi:''FilanFisteku''. ([[Special:Mypage|Ky link ju dërgon në faqen tuaj]].) Është normale të përdorni atë duke dhënë disa informacione bazike, ''nëse dëshironi'', rreth vetes tuaj ose aktivitetet në lidhje me Wikimedian. Nuk ka nevojë të thoni gjithçka për veten tuaj. Nëse preferoni mos vendosni asgjë aty, atëherë mund ta [[Wikipedia:Ridrejtimi|ridrejtoni]] atë në faqen tuaj të diskutimit.
 
; Faqja Përdoruesi diskutim : Faqja juaj e diskutimeve e cila ka një emër si për shembull: Përdoruesi diskutim:''FilanFisteku''. ([[Special:Mytalk|Ky link ju dërgon në faqen tuaj të diskutimit]]). Përdorimi i saj normal është për mesazhe nga dhe diskutim me përdoruesit e tjerë.
; Nënfaqet : Ju mund të krijoni nënfaqe tuaja të ''faqes Përdoruesi'' dhe të ''Përdoruesi diskutim''. Për të shtuar një nënfaqe të re, kjo është sintaksa se si duhet të vendosen nën nivelet:
 
:<code>Përdoruesi:Sejmen_Gjokoli_në_WikipediEmri_Juaj_në_Wikipedi/nënfaqja</code>
 
:[[Special:Mypage/nënfaqe|Sa për demostrim ky link ju dërgon në /nënfaqen tuaj]]