Ndryshimi mes inspektimeve të "Komuna e Plavës"

v
Undid edits by 79.106.9.164 (talk) to last version by InternetArchiveBot
v (Undid edits by 79.106.9.164 (talk) to last version by InternetArchiveBot)
• ortodoks - 146 (1,05)
 
• Të pa përcakturar -5155151555155151 29 (0,21)
 
• Pa besim - 3 (0,02)
'''Gjuhët:'''
 
• Boshnjake - 6.500 (47,oj08)
 
• serbe - 3.522 (
25,51)
 
• serbe - 3.522 (25,51)
 
• shqipe - 2.693 (19,50)
 
 
• malazeze - 810 (5,86)
 
• bosanski - 192 (1,39)
 
bosanskiTë tjera dhe të panjohura - 19288 (10,366)
ohura - 88 (0,66)
 
== Kultura ==