Ndryshimi mes inspektimeve të "Hamdi Tahir Thaçi"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
 
 
Mr. Hamdi Thaçi kaloi në jetën e amshueshme, duke na lënë prapa vepra të pamohueshme... U varros në Prishtinë, me [[22 shkurt]] [[2010]], pas namazit të ikindisë, të cilin e udhëhoqi Dr. Rexhep Boja, i cili e udhëhoqi edhe namazin e xhenazës, në praninë e shumë zyrtarëve të lartë nga Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, nga hoxhallarët kryesor të Prishtinës, në praninë e shumë intelektualëve nga Prishtina, Mitrovica, Prizreni, Gjakova dhe nga mbare Kosova.
 
{{DEFAULTSORT:Thaçi, Hamdi Tahir}}
[[Kategoria:Biografi shqiptarësh]]
[[Kategoria:Shkrimtarë shqiptarë]]