Ndryshimi mes inspektimeve të "Adrian Morina"

Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
* 2005-2006 Teatri ODA / Menaxher i produksionit
* 2006-2009 Teatri Profesionist Prizren / iniciator per themelim dhe menaxher i teatrit
* 2010-(vazhdon) 2018 Produksini ORION / drejtor kreativ
*2019 - U.D. drojtor artistik i Teatrit Kombetar te Kosoves
 
[[Kategoria:Biografi shqiptarësh]]
Anonymous user