Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Vërejtje e Ankesa"

== Ndryshimet ne faqe nuk po konfirmohen prej muajsh ==
 
Ne faqen e Jonila Godole (https://sq.wikipedia.org/wiki/Jonila_Godole) jane sugjeruar ndryshime prej muajit tetor, por edhe tani muaj me pas nuk jane pare nga redaktoret. Mund te gjendet nje zgjidhje ju lutem? {{unsigned|IDMC|8 janar 2020 19:34}}
:{{@|IDMC}} përshëndetje! Fatkeqësisht faqet me ndryshimet në pritje janë një problem i përgjithshëm i komunitetit tonë që vjen nga mungesa e vullnetarë aktivë në punën e kontrolluesit. Në [[Speciale:PendingChanges|listën e plotë të faqeve me ndryshime në pritje]] shoh se ka faqe me ndryshime prej më shumë se 500 ditësh në pritje për t'u aprovuar. Po mundohemi ta zgjidhim por duke qenë se puna mbetet vullnetare nuk është një zgjidhje që gjendet aq lehtësisht. Nxitur dhe nga kërkesa juaj, do të kujdesem personalisht për një kërkesë më serioze në Kuvendin tonë së shpejti për të tërhequr vëmendjen ndaj këtij problemi që po fillon të bëhet shqetësues. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 9 janar 2020 12:08 (CET)