Gezim Kopani

Joined 15 janar 2011
v
U kthyen ndryshimet e 88.214.16.97 (diskutimet) në versionin e fundit nga 79.106.209.40.
(web site http://gezimkopani.com/)
v (U kthyen ndryshimet e 88.214.16.97 (diskutimet) në versionin e fundit nga 79.106.209.40.)
 
 
Gëzim Kopani është i martuar dhe ka tre fëmije dy vajza dhe një djalë.
 
 
http://gezimkopani.com/
101

edits