Dallime mes rishikimeve të "Problemet mjedisore në Shqipëri"

Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
Në Shqipëri gjenden rreth 100 organizata mjedisore, nga të cilat 20 janë më aktive. Shumica e OJF-ve mjedisore janë të përqendruara në Tiranë, por ka dhe shumë OJF mjedisore që ndodhen në rrethe, megjithëse veprimtaria e tyre është më e vogël. Lëvizja mjedisore në Shqipëri vuan nga interesi i pakët i shoqërisë shqiptare për çështjet e problemet mjedisore dhe mungesa e mundësive financiare në një klimë aspak dashamirëse për OJF-të. OJF-të kryesore mjedisore në Shqipëri janë [[Ekolëvizja]], [[Instituti i Politikave Mjedisore]], [[Qendra EDEN]], Millieukontakt, etj
 
Kari Ne Pidh. Pidhi Ne Kar. Bejn nje beb shume Kar. Qihem fort e duhen fort. Seks i perjetshem o Kol.
 
== Shiko dhe këtë ==
Anonymous user