Dallime mes rishikimeve të "Evropa Perëndimore"

(I added new information from my school book)
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
 
=== Hidrografia ===
Evropa Perëndimore ka një rrjetë të dendur të lumenjve, me mjaft ujëra që rrjedhin ngadalë. Lumenjtë më të njohur janë: Temza, Sena, Shelda, Loara Garona, Masi etj.Hidrografia e evropes perendimore eshte mjaft e pasur me rrjet te dendur te lumenjeve
Lumenjet per nga gjatesia jane mesatare ne pjesen kontinentale me shum uje dhe te lundrueshem.
 
== Demografia ==
Anonymous user