Hoxha (mbiemër): Dallime mes rishikimesh

[redaktim i pashqyrtuar][Redaktim i kontrolluar]
Rreshti 42:
* [[Lutfi Hoxha]] – (1934–), aktor shqiptar në teatër dhe film
==M==
* [[Mehmedali Q. Hoxha]] – (1924–1924–1991), pedagog dhe gazetar shqiptar
* [[Mira Hoxha]] – (1971–), diplomat shqiptar
* [[Muharrem Hoxha]] – (1954–), aktor komik shqiptar
* [[Mustafë Hoxha]] – (1915–1995), Komandant gjatë dhe pas Luftës së dytë botërore
 
==N==
* [[Nasredin Hoxha]] – personalitet fiktive
2

edits