Ndryshimi mes inspektimeve të "Kushtetuta e SHBA-ve"

v
U kthyen ndryshimet e 185.120.39.77 (diskutimet) në versionin e fundit nga Βατο.
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
v (U kthyen ndryshimet e 185.120.39.77 (diskutimet) në versionin e fundit nga Βατο.)
Etiketa: Rollback
 
Kushtetuta interpretohet, plotsohet dhe zbatohet përmes nji korpusi të gjanë të ligjeve kushtetuese. Kushtetuta e Shteteve të Bashkuara qe e para kushtetutë e llojit të vet dhe ka ndikue kushtetutat e shumë vendeve tjera.
 
==Burimet==
Ja kan fut kot fare mos e lexoni
{{reflist|20em}}