Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Pandemia e COVID-19"

Faqe e re: == Titulli i artikullit == Duke u nisur nga [http://www.drejtshkrimi.info/ndaras/069 shembujt ketu] dhe nga sa kam pare neper shkrime te tjera shqipe, mendoj se titulli i artikullit du...
(Faqe e re: == Titulli i artikullit == Duke u nisur nga [http://www.drejtshkrimi.info/ndaras/069 shembujt ketu] dhe nga sa kam pare neper shkrime te tjera shqipe, mendoj se titulli i artikullit du...)
(Pa ndryshime)