Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Vota për grisje"

*{{PËR}} --[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 16 mars 2020 13:46 (CET)
*{{Koment}} Pas këmbënguljes së vazhduar për krahasim me faqet e tjera të firmave në SqWiki nga shkruesi i këtij artikulli, duke pasur parasysh dhe numrin e vogël të artikujve në fjalë, a mundet kush ta bëjë atë kontroll? Do të ndihmonte dhe për situatën, dhe SqWiki në tërësi. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 17 mars 2020 17:25 (CET)
::I hodha nje sy artikujve, disa duhet te grisen, disa kane nevoje per permiresim, por gjithsesi une mendoj qe kjo s'duhet te ndikoje ne grisjen e kesaj faqeje. --[[Përdoruesi:Olsi|Olsi]] ([[Përdoruesi diskutim:Olsi|diskutimet]]) 21 mars 2020 00:53 (CET)