Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Ergysshehu"

Removed redirect to Wikipedia diskutim:Ergys Shehu
(Ergysshehu zhvendosi faqen Përdoruesi diskutim:Ergysshehu tek Wikipedia diskutim:Ergys Shehu: Moving to draft to confirm my wikipedia)
Etiketa: Ridrejtim i ri
 
(Removed redirect to Wikipedia diskutim:Ergys Shehu)
Etiketa: Hoqi ridrejtimin
 
== Emërimi i [[:Ergys shehu]] për grisje ==
#RIDREJTO [[Wikipedia diskutim:Ergys Shehu]]
<div class="floatleft" style="margin-bottom:0">[[File:Ambox warning orange.svg|48px|alt=|link=]]</div>Një diskutim po zhvillohet në lidhje me atë nëse artikulli '''[[:Ergys shehu]]''' është i përshtatshëm për përfshirje në Wikipedia sipas [[Wikipedia:Politikat dhe udhëzimet|politikave dhe udhëzimeve të Wikipedias]] ose nëse duhet të [[Wikipedia:Vota për grisje|griset]].
 
 
Artikulli do të diskutohet në [[Wikipedia:Articles for deletion#Ergys shehu|faqen e votave për grisje]] derisa të arrihet një konsensus dhe kushdo, përfshirë edhe ju, është i mirëpritur të kontribuojë në diskutimin. Emërimi do të shpjegojë politikat dhe udhëzimet përkatëse. Diskutimi përqendrohet në provat me cilësi të lartë dhe politikat dhe udhëzimet tona.
 
Përdoruesit mund ta redaktojnë artikullin gjatë diskutimit, duke përfshirë përmirësimin e artikullit për të adresuar shqetësimet e ngritura në diskutim. Megjithatë, mos e hiqni njoftimin ''artikull për grisje'' nga kreu i artikullit.<!-- Template:afd notice -->