Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Kuvendi"

::::Besoj se nëse biem dakord parimisht për këto, puna rrjedh lehtësisht për çështjen e sintaksës pastaj. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 23 mars 2020 16:59 (CET)
:::::{{@|Klein Muçi}} mendoj se "koronavirus" është më i njohur se "virus koronar", gjithashtu akronimet ndërkombëtare janë "COVID-19" dhe "SARS-CoV-2". – [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 23 mars 2020 18:22 (CET)
Edhe une ndaj te njejtim mendim me Βατο-n, nga te gjithe njihet si ''COVID-19''. Ne kemi edhe plot akronime te tjera te huaja ne gjuhen shqipe, te tilla si ''NATO'', ''FIFA'', ''UEFA'', ''HIV'', prandaj mendoj se nuk eshte problem perdorimi i ''COVID-19'' dhe ''SARS-CoV-2''. --[[Përdoruesi:Olsi|Olsi]] ([[Përdoruesi diskutim:Olsi|diskutimet]]) 25 mars 2020 00:31 (CET)