Dallime mes rishikimeve të "Fabrika e këpucëve në Tiranë"

Faqe e re: '''Fabrika e këpucëve në Tiranë''', fabrika e parë e këpucëve dhe një nga pionieret e industrisë së lehtë në Shqipëri, e ngritur më 1947. Prodhimi në fillim ishte gjysm...
(Faqe e re: '''Fabrika e këpucëve në Tiranë''', fabrika e parë e këpucëve dhe një nga pionieret e industrisë së lehtë në Shqipëri, e ngritur më 1947. Prodhimi në fillim ishte gjysm...)
 
(Pa ndryshime)