Ndryshimi mes inspektimeve të "Reaksione ekzotermike"

Refuzoi 2 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 185.186.81.229) dhe riktheu rishikimin 1917530 nga 1l2l3k
(qeshtu)
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
(Refuzoi 2 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 185.186.81.229) dhe riktheu rishikimin 1917530 nga 1l2l3k)
'''Reaksione ekzotermike''' janë ato reaksione që shoqërohen me çlirim energjie që do të thotë se energjia e çliruar gjatë krijimit të lidhjeve të reja kimike është më e madhe se energjia e marrë për pernime a per duas shkëputjen e lidhjeve të vjetra.
 
== Shih edhe ==