Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Rejs12345"

2. Artikujt duhet te plotesojne kriterin e [[Wikipedia:Shquarësia|shqueshmërisë]].
Nese artikujt plotesojne keto dy kushte silli edhe nje here ne Wikipedia me referencat perkatese. Nese ke nevoje per ndihme me shkruaj. Pune te mbare! --'''[[Përdoruesi:Euriditi|<font style="text-shadow:#000 0.1em 0.1em 0.1em; background: #C44747; color:white;l">&nbsp;Euriditi&nbsp;</font>]]''' 22 dhjetor 2019 12:04 (CET)
:Pershendetje Rejs12345, artikujt tuaj mbi kengetaret u grisen per arsye te shkeljes se te drejtave te autorit. Shoh qe keni marre dhe nje paralajmerim nga Euriditi, prandaj ky do jete paralajmerimi i fundit. Ju lutem ndaloni. --[[Përdoruesi:Olsi|Olsi]] ([[Përdoruesi diskutim:Olsi|diskutimet]]) 27 mars 2020 12:10 (CET)